Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Varovanje podatkov

Varovanje osebnih podatkov

V spletni trgovini Planet psov ščitimo zasebnost uporabnikov in podatke uporabljamo v skladu z veljavno zadonodajo in pravilnikom o varovanju osebnih podatkov. Ob registraciji kupec dovoljuje spletni trgovini uporabo in zbiranje podatkov za statistične namene in pošiljanje reklamnih elektronskih sporočil. Ti podatki so namenjeni poslovanju in jih ne posredujemo v druge namene ali tretji osebi. Podatke hranimo v računalniku, ki je zaščiten z gesli. Ob morebitnem vdoru v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti.


Lastnik strani sledi uporabi spletnega mesta, vendar ti podatki ne omogočajo vpogleda v osebne podatke uporabnikov. Uporablja se jih zgolj z namenom izboljšanja uporabe spletne trgovine. Uporabnik je dolžan skrbeti za pravilnost in točnost posredovanih podatkov. Prav tako je odgovoren tudi za vse aktivnosti opravljene z uporabo njegovega uporabniškega računa. V primeru nepooblaščene uporabe ali utemeljenega suma nepooblaščene uporabe, mora uporabnik o tem takoj obvestiti lastnika spletnega mesta. Uporabnik se zaveže, da bo spletno mesto www.planetpsov.si uporabljal v skladu s pogoji uporabe in zagotavljal tajnost gesla.

 

Arhiviranje pogodb

Pogodbe in račune, ki jih skleneta naročnik in prodajalec, se arhivira na sedežu podjetja. Kupec lahko kopijo pridobi tako, da pošlje pisno zahtevo po elektronski pošti na
info@planetpsov.com

 

Ko kupec opravi naročilo v spletni trgovini Planet psov potrjuje, da je seznanjen in se strinja s pogoji opisanimi na teh straneh.