Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Pogoji

Pogoji

1. Splošni pogoji

Spletna trgovina Planet psov deluje v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in Zakonom o elektronskem poslovanju.
S potrditvijo nakupa kupec soglaša in potrjuje vse pogoje poslovanja, ki so opisani na www.planetpsov.si
Pridržujemo si pravico do spreminjanja pogojev poslovanja, o vseh spremembah pa se bomo trudili naše stranke obveščati v rubriki Novice.
Na Pasjem planetu si pridržujemo pravico do spreminjanja, dopolnjevanja in posodabljanja vsebin in funkcionalnosti spletnega mesta.
Prepovedano je kopiranje, distribucija, objavljanje in prenašanje podatkov s spletnega mesta Planet psov brez predhodne privolitve lastnika spletnega mesta.
Na Planetu psov spodbujamo vse obiskovalce in kupce, da nam posredujejo povratne informacije, predloge, želje in komentarje, saj tako pripomorejo k izboljšanju spletnega mesta, njenih vsebin in ponudbe.
 
2. Cene 
Prodajalec je zavezanec za DDV, tako da cene že vsebujejo DDV razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo na dan nakupa in veljajo do preklica. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. Prodajalec si v takih primerih pridržuje pravico do spremembe cene med obdelavo naročila! V tem primeru bo kupec o tem pisno obveščen in mu bo ponujena možnost odstopa od pogodbe, hkrati pa mu bo ponujena tudi rešitev, ki bo šla v smer obojestranskega zadovoljstva.
 
3. Naročanje
Za naročilo v spletni trgovini Planet psov se kupec lahko registrira z veljavnim e-naslovom in geslom.
Izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini lahko kupec naroči vse dni v letu, 24 ur na dan. V primeru, da v določenem obdobju naročanje in dostava ne bi bila mogoča, bomo kupce o tem obvestili na spletnih straneh trgovine.  Kupec po oddaji naročila prejme po elektronski pošti informativni izračun z vsemi podatki o naročilu. V primeru, da ste se odločili za plačilo po predračunu, vam pošljemo predračun z vsemi podatki, potrebnimi za plačilo. V primeru nejasnosti v zvezi z naročilom, si pridržujemo pravico do vzpostavitve kontakta s kupcem preko telefona ali e-naslova, posredovanega ob nakupu. S potrditvijo nakupa, kupec soglaša in potrjuje vse pogoje, ki so opisani na
www.planetpsov.si.
Naročilo lahko kupec odda tudi preko elektronske pošte na naslov
info@planetpsov.com.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 031 272 023.

3.1. Kako oddati naročilo

a. Z brskanjem po skupinah izdelkov na levi strani ekrana izberete želene izdelke in jih s pritiskom na gumb »Dodaj v košarico« dodate v vaše naročilo. Ko ste izbrali vse želene izdelke, lahko s klikom v polje »Košarica« odprete vsebino vaše košarice s točnim pregledom in možnostjo brisanja in spreminjanja količine izdelkov v naročilu. Ko ste zadovoljni z vsebino izberete še način dostave in plačila in nakup zaključite«. 

b. Ob zaključevanju nakupa se je potrebno najprej prijaviti oz. Registrirati, če še nimate odprtega računa v naši trgovinici. 

c. V polje »opombe ob naročilu« lahko napišete tudi vaše želje katerim bomo poskušali ugoditi (npr. barva artikla). 

č. Z vsakim nakupom zbirate tudi točke zvestobe katere lahko porabite pri naslednjem nakupu ali jih hranite daljše obdobje. 

d. Na koncu prosimo preverite da so vsi podatki točni. Po pritisku na gumb „Potrdi naročilo“, boste oddali naročilo in pokazala se vam bo zahvalna stran. 

e. V kratkem boste prek e-pošte dobili potrdilo o naročilu, ki velja kot pogodba sklenjena na daljavo. V kolikor potrdila o naročilu niste prejeli, nas prosimo čimprej kontaktirajte na spodnji naslov info@planetpsov.si. 

f. Naročilo lahko spremenite ali od njega odstopite tako da nam pošljete e-pošto na naslov info@planetpsov.si , nas pokličete na 031 272 023. V primeru da je bilo naročilo že odposlano, lahko od njega odstopite v skladu s pogoji dostave in vračila.
 

4. Plačilo
V naši spletni trgovini vam ponujamo dve možnosti plačila:

Po povzetju:
Po povzetju se naročeno blago plača s priloženo položnico (samo za naslove na območju Slovenije). Ob prevzemu pošiljke vam pošta zaračuna provizijo za plačilo položnice 0,96 EUR oz. 1% vrednosti odkupnine.

Po predračunu:
Pri plačilu po predračunu kupec nakaže kupnino na naš TRR. Ko kupec odda naročilo, mu na elektronski naslov posredujemo predračun ter podrobna navodila za plačilo predračuna. Po plačilu predračuna, bomo odposlali naročene izdelke s priloženim računom.